Over ons

Na 9 jaar kookervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants heb ik de laatste 17 jaar veel ervaring opgedaan als instellings- en dieet kok.
De laatste jaren is het helaas de trend geworden om lang houdbare koelkast, of zelfs diepvriesmaaltijden aan te bieden. Dat gebeurde helaas ook ineens op het bedrijf waar ik de laatste 14 jaar werkzaam ben geweest. Daarom heb ik besloten om zelf een keuken te openen waar ik nog op een ambachtelijke manier lekkere verse warme maaltijden kan bereiden.

Ouderwets genieten dus. Daar komt ook de naam tafelgenot vandaan, wat in het woordenboek “Het genoegen wat lekker tafelen kan veroorzaken” betekend.

Als je dagelijks de maaltijden verzorgd voor een grote groep mensen en die maaltijden vallen goed in de smaak, dan bouw je een speciale band met de mensen op. Genieten van een warme maaltijd is nou eenmaal een van de belangrijkste momenten van de dag. Als ik de stem van iemand aan de telefoon hoor, dan weet ik vaak al wie ik aan de lijn heb. Is er onverwachts iemand niet thuis op de afgesproken dag?, Dan bel ik even met de contactpersoon om te kijken of alles wel in orde is. Ook dat hoort bij de service van het bezorgen van een warme maaltijd.

“Genieten van de service en klantvriendelijkheid”

Genieten van het koken van maaltijden met een hoge kwaliteit, het bieden van veel service. Met lekkere verse producten te gaan koken, net zoals thuis, goed op smaak, maar zonder te veel zout.

Dat maakt mijn werk zo mooi. Ik hou er van om te werken met verse producten van het seizoen. Het liefst ingekocht bij de plaatselijke slager of groenteboer.

Ik lever de maaltijden in de omgeving van Oosterwolde, Assen, Donkerbroek, Oldeberkoop en Veenhuizen.

Rijk ga ik er vast niet van worden, maar ik ga genieten van  de manier waarop ik de service, klantvriendelijkheid en het genot van een warme maaltijd bij u thuis kan brengen.

Met smakelijke groeten,

Richard van Solkema.

Contact

Benieuwd naar onze bezorgservice? Of heeft u een vraag?

Wilt u een gratis proefmaaltijd bestellen?

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 8:00 en 17:00uur.

T. 06-82 23 99 89

E. richard@tafelgenot.nl