richard.jpg

Elke dag ambachtelijke bereide maaltijden voor Senioren (tafeltje dekje)

Woont u nog zelfstandig in de omgeving van Assen, Veenhuizen of Oosterwolde? Of bent u mantelzorger voor een oudere die niet meer zelf kan of wil koken? De maaltijdservice van Tafelgenot is een gezond en lekker alternatief voor de standaard diepvriesmaaltijden van grotere aanbieders. Wij koken namelijk met kwaliteits producten en bieden een service die je nergens anders vindt.

Wilt u gebruik gaan maken van onze bezorgservice? Dan komen we desgewenst bij u langs voor een intakegesprek of nemen telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, eventuuel dieet en maken we afspraken over de dagen en het tijdstip waarop we de warme maaltijd bij u komen bezorgen. Indien gewenst kunt u al de volgende dag gebruik maken van onze maaltijdservice.

Bovendien hebben we graag de gegevens van een contactpersoon. Zo kunnen we direct contact met diegene opnemen wanneer er iets aan de hand is. Omdat wij regelmatig bij u langskomen, bieden we een stukje sociale controle. Valt ons iets vreemds op of wordt de deur niet opengedaan terwijl we wel een maaltijd zouden bezorgen? Dan ondernemen we direct actie. Ook dat hoort bij onze service.

Tafeltje dekje Assen in een nieuw jasje.

Heeft u interesse?

Contact

Benieuwd naar onze bezorgservice? Of heeft u een vraag?

Wilt u een gratis proefmaaltijd bestellen?

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 8:00 en 17:00uur.

T. 06-82 23 99 89

E. richard@tafelgenot.nl