Slide 1

Voor senioren, studenten en bedrijven.

Wilt u gebruik gaan maken van onze bezorgservice? Dan komen we desgewenst bij u langs voor een intakegesprek of nemen telefonisch contact met u op.

Image

Voor senioren

Woont u nog zelfstandig, of bent u mantelzorger voor een oudere die niet meer zelf kan of wil koken? De maaltijdservice van tafelgenot is een gezond en lekker alternatief voor de standaard diepvriesmaaltijden van grotere aanbieders.
Wij koken namelijk met kwaliteit en bieden een service die je nergens anders vindt. Wilt u gebruik gaan maken van onze bezorgservice? Dan komen we eerst bij u langs voor een intakegesprek of nemen telefonisch contact met u op.
Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en maken we afspraken over de dagen en het tijdstip waarop we de verse warme maaltijd bij u komen bezorgen. Indien gewenst kunt u al de volgende dag gebruik maken van onze maaltijdservice.
Bovendien vragen we om de gegevens van een contactpersoon. Zo kunnen we direct contact met diegene opnemen wanneer er iets aan de hand is. Omdat wij regelmatig bij u langskomen, bieden we een stukje sociale controle. Valt ons iets vreemds op of wordt de deur niet opengedaan terwijl we wel een maaltijd zouden bezorgen? Dan ondernemen we direct actie. Ook dat hoort bij onze service.
Onze bezorgservice is laagdrempelig: wij willen iedereen kunnen bedienen. Meer weten of direct een afspraak inplannen? Vraag de folder aan of neem contact met ons op.

Voor werkenden en studenten

Woon je in de omgeving van Assen of Oosterwolde en heb je geen tijd om te koken omdat je het erg druk hebt? Of ben je zelf geen ster in de keuken? Ook dan kun je kiezen voor een maaltijd van tafelgenot. Gezonder dan pizza, Chinees of Grieks afhalen, en natuurlijk veel smakelijker en gevarieerder!
Benieuwd naar het menu van de dag of wil je je wensen doorgeven? Bel ons op werkdagen tussen 11 en 14uur op 06-54785924 of stuur een e-mail naar richard@tafelgenot.nl

Image
Image

Voor bedrijven en instellingen

Genieten van een lekkere warme maaltijd op je werk?
Ons aanbod is gevarieerd en we leveren van maandag tot en met vrijdag.
De maaltijden worden warm bezorgd, zodat je gelijk aan tafel kan gaan genieten van de verse ingredienten.
De maaltijden worden gratis op het werk bezorgd.